Sezona 1 DVD 02

Naslov izvornika: Little House on the Prairie
Žanr: Vestern, Drama
Prema knjigama Mala kuća u preriji Laure Ingalls Wilder
Producenti: Michael Landon, Ed Friendly, John Hawkins, William F. Claxton
Scenarij: Blanche Hanalis
Redatelji: William F. Claxton, Maury Dexter, Victor French, Michael Landon, Leo Penn
Uloge: Michael Landon, Melissa Gilbert, Karen Grasslem Melissa Sue Anderson, Lindsay i Sidney Greenbush, Matthew Labyorteaux, Richard Bull, Katherine MacGregor, Alison Arngrimm, Jonathan Gilbertm Kevin Hagen, Dabbs Greer, Victor French, Merlin Olsen, Kyle Richards, Dean Butler, Linwood Boomer, Shannen Doherty
Glavnu temu komponirao: David Rose
Država: SAD
Jezik: engleski
Broj sezona: 9
Trajanje: 48-49′
Distributeri: Worldvision Enterprises, CBS Television Distribution (USA), NBCUniversal, International Television Distribution , MGM Worldwide Television Distribution
Release
TV Mreža: NBC
Godina izdanja: 1974. – 1983.

06 epizoda G. Edwards se vraća kući

Na putu u Mankato Charles naiđe na pijanoga g. Edwardsa, svog dugogodišnjeg prijatelja, te mu ponudi da se s njime vrati u Walnut Grove. Isaiah se među Ingallsima snalazi kao riba u vodi: na štaglju spava, a uspije čak pronaći i posao u pilani. Vodeći se pretpostavkom da se suprotnosti privlače, Caroline u međuvremenu sine da bi g. Edwardsa mogla upoznati sa sramežljivom i povučenom Grace Snider. I začudo, njih dvoje se brzo zbliže. No tek propupala ljubav uskoro se nađe na skliskom terenu nakon što Grace otkrije bolnu istinu o svom novom udvaraču.

 

 

 

07 epizoda Ljubav Johnnyja Hohnsona

U školi se pojavi novi učenik Johnny Johnson i istog časa obori Lauru s nogu. Johnny je druželjubiv i iako ne primjećuje Laurinu zaljubljenost, vrlo jasno pokaže da ga zanima Mary. Premda mu Mary osjećaje ne uzvraća, “ljubavni trokut” dovoljan je razlog da se između sestara stvori napetost.

 

 

 

08 epizoda A kad s ovog svijeta pođem

Amy Hearn iz Walnut Grovea žena je u poodmaklim godinama koju djeca rijetko obilaze. Očajna, Amy odluči da će lažirati vlastiti pokop samo da bi ih opet vidjela, ali tu smicalicu ne može izvesti sama.

 

 

 

09 epizoda Gradska zabava seoska zabava

Laura se zbliži sa simpatičnom i sramežljivom djevojčicom iz razreda, Olgom Nordstrom, kojoj je od rođenja jedna noga kraća. Charles se dosjeti kako bi djevojčici život mogao promijeniti život, no da bi to ostvario, morat će uvjeriti Olginog tvrdoglavog oca udovca.

 

 

 

10 epizoda Mamin odmor

Charles se sprema na poslovno putovanje u Mankato koje bi želio pretvoriti u romantični izlet s Caroline. Djevojčice ostave pod paskom g. Edwardsa, no ni na jednoj ni na drugoj strani ništa ne ide prema planu.

 

 

 

Sezona 1 DVD 01 Sezona 1 DVD 03
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin