Stella DVD 7

(Stella), 2013., glazbeno – dramska serija
Autorica i kreativna producentica: Jelena Veljača
Redatelji: Mladen Dizdar i Branko Ivanda
Izvršni producent: Danijel Ivoš

Glavni pisac: Jelena Veljača
Priču osmišljavaju: Milo Grisogono i Jelena Veljača
Urednik priče: Nada Mirković

Glazba: Tonči Huljić
Glazbena produkcija: Ivana Husar Mlinac i Martinu Tomičić
Direktor fotografije: Mišo Orepić
Koreograf: Igor Barberić
Kostimograf: Robert Sever
Make up: Saša Joković

Uloge:
Sementa Rajhard….Jasmina Klarić
Vanda Winter… Lana Lovrentijev
Ivan Glovacki…. Kristijan Križanić
Linda Begonja… Jagoda Klarić
Mladen Vulić…. Franjo Klarić
Bojana Gregorić Vejzović…. Ela Lovrentijev
Nebojša Glogovac…. Lukas Gavran
Stjepan Perić…Orsat Bošković
Petra Dugandžić…Katarina Karuzo Kika

stella

13 epizoda

Finale je pred vratima, a nestrpljenje među kandidatima i žirijem sve više raste. Svi imaju svoje razloge zašto jedva čekaju kraj “Stelle”. Jasmina jedino osvajanjem novčane nagrade može pomoći sve slabijoj majci, Kristijan se samo želi maknuti što dalje od oca, Kika i Orsat ne mogu dočekati da otputuju na medeni mjesec, a Gavranu ambiciozna Valerija sve više ide na živce. Čini se kako je jedino Eli svejedno. Na najteži je način shvatila kako je platila preveliku cijenu za uspjeh u “Stelli”, izgubila je ljubav i poštovanje jedinog djeteta. Zbog njezinog priznanja Gavran je odlučio diskvalificirati Lanu. Iako joj je natjecanje zbog majčinih ambicija i vlastitih krivih odluka odavno prisjelo, ipak joj nije svejedno. Utjehu traži kod Miće koji joj je odlučio pomoći na svoju ruku, dogovorio joj je nastup koji bi je mogao lansirati na estradno nebo. Lana napokon preuzima kontrolu nad svojim životom. Odlučuje ispraviti greške iz prošlosti s Elom, ali i Gavranom. Još jednom odlazi do njegovog stana, ali ovaj put su drugačiji ulozi u igri.

14 epizoda

Svanulo je jutro na dan finala. Jasmina se sprema za nastup, uvjerena je da će pobijediti i da je samo sati dijele od osvajanja novčane nagrade. Lanino uzbuđenje zbog nastupa pred Alešem naglo splasne kada ga upozna, on je daleko od vrhunskog profesionalca kakvim ga je smatrala. Gavran je u nezavidnoj financijskoj situaciji, nema dovoljno novca za glavnu nagradu i honorare koje je obećao žiriju. Valerija to odluči iskoristiti i daje mu primamljivu ponudu. Odreći će se svog honorara ako joj omogući da nastupi prije Jasmine, želi joj ukrasti “Čaroliju”. Finale je počelo…

Stella Specijal

Sve obožavatelje vodimo na set Stelle, i to iza kamera! Pogledajte kako izgleda priprema za snimanje, što kažu Jasmina, Lana i ostali, kakva je atmosfera na snimanju i još puno toga.

Prethodni DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin