Stella DVD 2

(Stella), 2013., glazbeno – dramska serija
Autorica i kreativna producentica: Jelena Veljača
Redatelji: Mladen Dizdar i Branko Ivanda
Izvršni producent: Danijel Ivoš

Glavni pisac: Jelena Veljača
Priču osmišljavaju: Milo Grisogono i Jelena Veljača
Urednik priče: Nada Mirković

Glazba: Tonči Huljić
Glazbena produkcija: Ivana Husar Mlinac i Martinu Tomičić
Direktor fotografije: Mišo Orepić
Koreograf: Igor Barberić
Kostimograf: Robert Sever
Make up: Saša Joković

Uloge:
Sementa Rajhard….Jasmina Klarić
Vanda Winter… Lana Lovrentijev
Ivan Glovacki…. Kristijan Križanić
Linda Begonja… Jagoda Klarić
Mladen Vulić…. Franjo Klarić
Bojana Gregorić Vejzović…. Ela Lovrentijev
Nebojša Glogovac…. Lukas Gavran
Stjepan Perić…Orsat Bošković
Petra Dugandžić…Katarina Karuzo Kika

stella

03 epizoda

Iako je nekako uspjela otpjevati pjesmu za prolaz dalje, Jasminino stanje se pogoršava. Bolesna, i u groznici, propušta iduću fazu natjecanja na radost Ele i Lane. Dok je zabrinuti Kristijan traži po cijelom gradu. Žiiri pred natjecatelje u „Stelli“ postavlja sve teže izazove. Lana samo na prvi dojam svladava sve zadatke savršeno, izazivajući divljenje ostalih kandidata. Ponajviše Matije koji iza krinke hladne i ambiciozne pjevačice vidi i neku drugu Lanu. Bolesno ambicioznoj Eli ni savršeno nije dovoljno dobro, pa neprestanim kritiziranjem kćer gura u sve dublji ponor, izazivajući u njoj osjećaj bijesa i nemoći, potpomognut sjećanjima na večer provedenu u Gavranovom stanu. Orsat počinje sve više pokazivati naklonost prema Kiki, u nastojanju da otkrije što se to dogodilo u njezinom životu da je postala tako zatvorena i hladna. Kristijan uspijeva pronaći Jasminu, ali idilu romantičnog susreta kvari Franjin pijani ispad. U trećoj će epizodi iznenadno otkriće zgrozit i poslovično hladnu i proračunatu Elu, koja po prvi put pokazuje iskrene emocije i brigu za kćer jedinicu…

04 epizoda

Žiri sve teže kontrolira međusobne tenzije, a junakinje serije, Lanu i Jasminu, morit će njihovi privatni problemi. Zbog prepucavanja s Kikom pred kandidatima, Gavran bijesan otkazuje probu. Lana se sve teže bori s potiskivanjem osjećaja vezanih za odlazak u Gavranov stan.
Jasmina koristi slobodan dan za posjet majci. Međutim, Jasmina ni sluti kakvu dramu prolazi njezin otac. Mučen grižnjom savjesti zbog neuspjele pljačke i nemogućnosti da pomogne obitelji, Franjo vidi samo jedan izlaz iz teške situacije te odlučuje Jasmini napisati pismo, i objasniti joj svoj potez. Franjo se želi prijaviti u bolnicu i početi s odvikavanjem kako bi se riješio poroka koji mu je razorio obitelj, ali i kako bi bio bliže Jagodi.
Jasmina je presretna zbog očeve odluke, ali i rastresena zbog prepirke s Nerom, pa se teško nosi s novim izazovom na ´Stelli´. Osim pjevanja, morat će usavršiti i ples. Mentor natjecateljima će biti Mario Braut, koji ostaje pomalo razočaran Jasmininim plesačkim umijećem. Za razliku od nje, Lana je napokon dobila priliku da pokaže kako su se mukotrpne plesne vježbe isplatile.
Ljubav između Jasmine i Kristijana svakim je danom sve veća, a Kristijanov nenadani posjet u pekari barem na kratko skreće Jasminine misli s turobne svakodnevice. Nakon Franjinog posjeta, Jagodino zdravstveno stanje se malo popravilo, ali bolno prisjećanje na stravičnu nesreću koja joj je uništila obitelj dodatno opterećuje njezino slabo srce koje prestaje kucati…

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin