Zvjezdane staze Originalna serija sezona 2 DVD 8

Naslov originala: Star Trek: The Original Series
Forma: SF (znanstvena fantastika)
Autor: Gene Roddenberry
Glumci: William Shatner, Leonard Nimoy, De Forest Kelly, James Doohan, Nichelle Nichols,
George Takei, Walter Koenig, Grace Lee Whitney, Majel Barrett
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj epizoda: 79
Producent: Gene Roddenbery
Trajanje epizode: oko 45 min.
Emitiranje
TV kuća: NBC
U Hrvatskoj: HRT 2
Emitiranje: 8. rujna 1966. – 3. lipnja 1969.

4729.4 – The Ultimate Computer – Savršeno računalo

Enterprise je izabran da bude test-brod za novi M-5 multitronski kompjuterski sustav, kompjuter koji bi trebao biti u stanju voditi brod bez ljudske intervencije. Na brodu je također i dr. Richard Daystrom, izumitelj M-5 kompjutora, opsesivna i nestabilna osoba. U početku, M-5 radi odlično, no kada odluči uništiti robotski teretni brod, Kirk naređuje da se test prekine. No M-5 se brani i čini nemogućim njegovo isključivanje. Kompjuter postaje sve čudniji, što je rezultat dr. Daystromove odluke da utisne engrame u kompjuter kao dio njegova programiranja.

 

 

 

4040.7 – Bread and Circuses – Kruha i igara

Enterprise nalazi olupinu S.S. Beaglea, bez preživjelih, u orbiti blizu planeta 892-IV. Kada se Kirk, Spock i McCoy teleportiraju na površinu planeta, nailaze na grupu ”štovatelja sunca” koja, kako ih ne bi uhvatili, pokušava pobjeći lokalnim vlastima. Zarobljavaju ih, zajedno sa Enterpriseovom ekipom te ih odvode u grad koji izgledao vrlo slično nekadašnjem antičkom Rimu. Otkrivaju da je kapetan Beaglea, R.M.Merrick, izdao vlastitu posadu, teleportirajući ih dolje kako bi se, kao gladijatori, borili u igrama na život i smrt

 

 

 

Unknown – Assignment: Earth – Zadatak Zemlja

Poslan u prošlost da otkrije kako su ljudi uspjeli preživjeti, a da nisu sami sebe uništili, Enterprise slučajno teleportira na brod vremenskog putnika Garyja Sevena, zajedno sa njegovom crnom mačkom, Isis. Seven tvrdi da su čovjeka iz 20. stoljeća odgojili i trenirali nepoznati i bezimeni tuđinci kako bi spriječio ljude da sebi sebe unište. Prije nego li Kirk može ustanoviti govori li tuđinac istinu, Seven pobjegne na planet.

 

BONUS 1

 

BONUS 2

 

BONUS 3

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin