Zvjezdane staze Originalna serija sezona 2 DVD 2

Naslov originala: Star Trek: The Original Series
Forma: SF (znanstvena fantastika)
Autor: Gene Roddenberry
Glumci: William Shatner, Leonard Nimoy, De Forest Kelly, James Doohan, Nichelle Nichols,
George Takei, Walter Koenig, Grace Lee Whitney, Majel Barrett
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj epizoda: 79
Producent: Gene Roddenbery
Trajanje epizode: oko 45 min.
Emitiranje
TV kuća: NBC
U Hrvatskoj: HRT 2
Emitiranje: 8. rujna 1966. – 3. lipnja 1969.

IMDb

3541.9 The Changeling – Zamjena

Enterprise je poslan da istraži uništenje Malurianskog sustava i njegovih četiri milijarde stanovnika. Kada dođe na koordinate, brodu prijeti samosvjesna računalna sonda koja se naziva Nomad. Kada se Kirk predstavi po imenu, Nomad ga zamjeni za ”Onog Kirka”, tj. njegova tvorca. Nomad je teleportiran na Enterprise i odmah briše Uhurino sjećanje te ubija Scottyja, tvrdeći kako nijedno biće nije savršeno. Na Kirkov zahtjev Nomad ”popravlja” Scottyja i vraća ga u život.


mp4download_icon_0-e1414714046821

 

 

 

Unknown Mirror, Mirror – Ogledalo, ogledalo

Zahvaćeni ionskom olujom, Kirk, McCoy i Uhura prekidaju razgovore sa Halkancima u vezi dilitijskih kristala i vraćaju se nazad na brod. Baš kada Scotty počne teleportirati ekipu na brod, izboj ionske oluje pogađa brod. Teleporter se kvari i šalje Kirka, McCoya, Scottyja i Uhuru u alternativni svemir. U ovom svijetu uskoro otkrivaju ”Galaktičko carstvo” koje je vođeno strahom i ubojstvima. Sada, na Carskom zvjezdanom brodu Enterprise, njih četvero moraju naći način kako da ostanu neprimjećeni dok se ne vrate natrag u svoj svemir.

 

mp4download_icon_0-e1414714046821

 

 

 

 

3715.3 The Apple – Jabuka

Kada se ekipa teleportira na planet Gamma Trianguli VI, otkrivaju nešto što izgleda kao idilični raj. No ubrzo otkrivaju da je planet opasan jer susreću između ostalog biljke koje izbacuju bodlje, eksplodirajuće kamenje i poprilično precizne munje. Sa mnogo manjom ekipom, susreću stanovnike planeta. Oni su miroljubivi, djecoliki narod koji se naziva ”Vaalovi hranitelji”. Oblače se u cvijeće i jarke boje, no nikad se ne razmnožavaju jer ne stare, a tako da ni ne umiru.

mp4download_icon_0-e1414714046821

 

 

 

 

4202.9 The Doomsday Machine – Oružje Sudnjeg dana

Poslan da istraži uništenje nekoliko planetnih sustava, Enterprise otkriva oštećeni brod, U.S.S. Constellation, kako bespomoćno pluta u svemiru. Komodor Matthew Decker jedini je preživjeli na brodu. Kirk i Scotty ostaju na Constellationu kako bi pokušali popraviti brod, dok McCoy teleportira Deckera na Enterprise. Decker obavještava posadu da ogroman robotski brod – proždirač planeta, kojeg je napravila davno izumrla tuđinska vrsta, luta galaksijama i konzumira sve na putu radi goriva koje mu je potrebno za kretanje, uključujući i cijele planete.

mp4download_icon_0-e1414714046821

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin