Zvjezdane staze Originalna serija sezona 1 DVD 9

Naslov originala: Star Trek: The Original Series
Forma: SF (znanstvena fantastika)
Autor: Gene Roddenberry
Glumci: William Shatner, Leonard Nimoy, De Forest Kelly, James Doohan, Nichelle Nichols,
George Takei, Walter Koenig, Grace Lee Whitney, Majel Barrett
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj epizoda: 79
Producent: Gene Roddenbery
Trajanje epizode: oko 45 min.
Emitiranje
TV kuća: NBC
U Hrvatskoj: HRT 2
Emitiranje: 8. rujna 1966. – 3. lipnja 1969.

IMDb

 

 

 

3196.1 The Devil in the Dark – Vrag u tami

Enterprise stiže da istraži izvještaje o nepoznatom čudovištu koje živi duboko u rudarskim tunelima Janusa VI. Biće navodno uništava radne strojeve i ubija rudare te ima mogućnost da se probija kroz čvrsto stjenje. Janus VI nalazište je rijetkog minerala, pergija. Ubrzo nakon što se ekipa teleportira na površinu, reaktorska pumpa je ukradena i kolonija je ugrožena zbog nesigurnosti sustava za održavanje života. Međutim, ovo uvjerava Spocka da se ne radi o primitivnom čudovištu, nego o inteligentnom životnom obliku.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

3198.4 Errand of Mercy – Čin milosrđa

Kirk i Spock se teleportiraju na površinu planeta Organia kako bi pregovarali o izgradnji baze na tom planetu. Sukobi između obližnjeg Klingonskog Carstva i Federacije su došli do zabrinjavajuće razine te se Federacija boji kako se srednjovjekovna kultura Organijaca neće moći obraniti od Klingonskog napada. Međutim, Organijsko vijeće, sastavljeno od petorice naizgled ugodnih staraca, inzistira na ostanku u vlastitoj primitivnoj kulturi.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

3087.6 The Alternative Factor – Alternativni faktor

Dok je orbitirao oko planeta koji je trebao biti mrtav, Enterprise doživljava trenutak ”nepostojanja”. Zvjezdana Flota se boji moguće neprijateljske invazije te zapovijeda Kirku da otkrije što je uzrokovalo nestabilnost u tom sistemu. Dolje na planetu, Kirk nalazi čovjeka po imenu Lazar, koji govori Kirku da je efekt proizveo njegov neprijatelj. Lazar ga je lovio uz pomoć vremensko-prostorne letjelice te želi dilitijske kristale sa Enterprisea kako bi nastavio potragu. Kapetan odbija.

MP4 DOWNLOAD

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin