Zvjezdane staze Originalna serija sezona 1 DVD 8

Naslov originala: Star Trek: The Original Series
Forma: SF (znanstvena fantastika)
Autor: Gene Roddenberry
Glumci: William Shatner, Leonard Nimoy, De Forest Kelly, James Doohan, Nichelle Nichols,
George Takei, Walter Koenig, Grace Lee Whitney, Majel Barrett
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj epizoda: 79
Producent: Gene Roddenbery
Trajanje epizode: oko 45 min.
Emitiranje
TV kuća: NBC
U Hrvatskoj: HRT 2
Emitiranje: 8. rujna 1966. – 3. lipnja 1969.

IMDb

 

 

 

3141.9 Space Seed – Svemirsko sjeme

Jedna od najvećih nedovršenih priča povijesti pala je u ruke Kirka i posade Enterprisea kada su naišli na S.S. Botany Bay, stari, pred-warp brod sa Zemlje, koji je služio za hibernaciju te je također imao nekoliko tijela u stazi. Među tim tijelima je i Khan Noonien Singh, genetski uzgojen nadčovjek i jedan od vođa Zemlje tijekom Eugenskih ratova 90-ih godina 20. stoljeća. Iako je onda nestao bez ikakvoga traga, sada je Khan probuđen iz svoga dugog sna i uskoro otkriva svoje ambicije, snagu i inteligenciju koja mu je pomogla da zavlada četvrtinom Zemlje.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

3192.1 A Taste of Armageddon – Okus Sudnjeg dana

Enterprisu je zapovijeđeno da pokupi veleposlanika Roberta Foxa, koji treba otići na planet Eminiar VII zbog diplomatske misije. Tijekom dolaska na planet, brod je upozoren. Teleportiravši se na površinu sa svojim timom, Kirk i Spock sreću mladu ženu, Meu 3, koja im govori da je Eminiar VII u ratu sa susjednim planetom, Vendukarom, već 500 godina. Mea 3 ih odvodi do prostorija Vijeća gdje nalaze samo kompjutore. Glavni vjećnik Eminiara Anan 7 javlja da su dva planeta naučila kako izbjegavati ratnu štetu zato što koriste kompjutere.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

3417.3–3417.7 This Side of Paradise – Ova strana raja

Smatrajući kako su naseljenici Omicron Cetija III mrtvi nakon tri godine izlaganja smrtonosnim Bertholdovim zrakama, Kirk i Spock su iznenađeni kada zateknu koloniju punu života. Spock se teleportira na površinu planeta i sreće mladu botaničarku, Leilu Kalomi, s kojom je već ranije radio, te obnavljaju staro prijateljstvo. Kada je radila sa Spockom prije šest godina, na Zemlji, Leila je pokušavala zainteresirati Spocka za romantičnu vezu, ali nije uspjela.

MP4 DOWNLOAD

 

 

BONUS 1

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

BONUS 2

MP4 DOWNLOAD

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin