Zvjezdane staze Originalna serija sezona 1 DVD 7

Naslov originala: Star Trek: The Original Series
Forma: SF (znanstvena fantastika)
Autor: Gene Roddenberry
Glumci: William Shatner, Leonard Nimoy, De Forest Kelly, James Doohan, Nichelle Nichols,
George Takei, Walter Koenig, Grace Lee Whitney, Majel Barrett
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj epizoda: 79
Producent: Gene Roddenbery
Trajanje epizode: oko 45 min.
Emitiranje
TV kuća: NBC
U Hrvatskoj: HRT 2
Emitiranje: 8. rujna 1966. – 3. lipnja 1969.

IMDb

 

 

 


3113.2 Tomorrow is Yesterday – Današnja sutrašnjica

Enterprise biva uvučen u temporalni poremećaj uzrokovan crnom rupom i završava u orbiti Zemlje u 20. stoljeću. Zračna baza u Omahi otkriva potencijalni NLO i šalje avion, kojim upravlja satnik John Christopher, kako bi otkrili o čemu se radi. Enterprise slučajno uništava avion uhvativši ga vučnom zrakom, tako da je pilot teleportiran na brod. Kako ne bi promjenili povijest, u kojoj satnikov sin ima veliku ulogu, Kirk mora vratiti satnika na Zemlju bez znanja o budućnosti.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

2947.3 Court Martial – Vojni sud

Kada je Enterprise došao u Zvjezdanu bazu 11 zbog popravaka štete iz ionske oluje, Kirk predaje izvješće o okolnostima smrti kapetana korvete Bena Finneya komodoru Stoneu. Sve dobro prolazi dok ne dođe Spock sa video zapisom mosta tijekom nesreće. Spock pokušava upozoriti Kirka u vezi događaja na kazeti, ali je komodor uzima i pušta. Kirk tvrdi da je Finney otišao u Enterpriseovu ionsku kapsulu kako bi mogao vršiti očitavanja oluje.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

3156.2 The Return of the Archons – Povratak Arhonaca

Enterprise istražuje Betu III, planet gdje je U.S.S. Archon nestao prije više od 100 godina. Kada se tim koji se teleportirao počinje čudno ponašati, Kirk šalje još jednu ekipu dolje da istraže što se događa. Otkrivaju da je kultura na Beti III dosta mirna, bez ikakvih kreativnih želja i namjera. Cijelu kulturu kontrolira grupa ”pravodavatelja” znanih kao ”Tijelo” koju, zauzvrat, kontrolira sveznajući Landru. Stanovnici mjenjaju raspoloženje te iz normalnog i miroljubivog naroda postaju nasilna svjetina prilikom pojave Crvenog sata.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

BONUS

MP4 DOWNLOAD

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin