Zvjezdane staze Originalna serija sezona 1 DVD 6

Naslov originala: Star Trek: The Original Series
Forma: SF (znanstvena fantastika)
Autor: Gene Roddenberry
Glumci: William Shatner, Leonard Nimoy, De Forest Kelly, James Doohan, Nichelle Nichols,
George Takei, Walter Koenig, Grace Lee Whitney, Majel Barrett
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj epizoda: 79
Producent: Gene Roddenbery
Trajanje epizode: oko 45 min.
Emitiranje
TV kuća: NBC
U Hrvatskoj: HRT 2
Emitiranje: 8. rujna 1966. – 3. lipnja 1969.

IMDb

 

 

 

2821.5. The Galileo Seven – Galileo 7

Na putu da dostavi medicinske potrepštine na Makus III, planet koji se nedavno oporavio od kuge, Enterprise prolazi pokraj Murasakija 312. Kako su pod naredbama Zvjezdane flote da istraže galaktičke fenomene poput kvazarskih zvjezdanih grupa, McCoy, Spock, Scott i četiri člana posade uzimaju šatl Galileo kako bi pomnije istražili navedenu pojavu. Bez ikakvih upozorenja, šatl skreće s kursa i izlazi van dometa senzora Enterprisea.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

2124.5. The Squire of Gothos – Zaštitnik Gothosa

Enterprise mora prijeći prazni sektor na putu prema koloniji na Beti VI. U tom svemiru, nalaze neucrtani planet čije postojanje ne mogu objasniti. Nakon što Kirk i Sulu nestaju bez ikakvog razloga, Spock pošalje McCoya i poručnika Karla Jaegera na površinu planeta kako bi započeli potragu. Nalaze Trelanea, humanoida sa velikim psioničkim moćima i strastima za Zemljinu vojnu povijest 18. stoljeća. On je bio taj koji je oteo Kirka i Sulua, želeći ih postaviti u arenu svoje napoleonske ere koju je sam stvorio na ovom planetu, Gothosu.

MP4 DOWNLOAD

 

 

3045.6. Arena

Enterprise lovi nepoznat brod koji je uništio Flotinu bazu na Cestusu III. U neucrtanom području svemira, oba broda uhvatila je napredna vrsta koja se zove Metronci. Metronci su bijesni na oba broda što su ušli u njihov svemir te smatraju da je fizički obračun odgovor u traženju pravde. Metronci teleportiraju Kirka i kapetana drugog broda, gušteroliko stvorenje koje se naziva Gorn, na nenaseljen asteroid kako bi se borili do smrti. Metronci obećavaju da će pobjednik i njegov brod biti oslobođeni, dok će gubitnik biti uništen zajedno sa svojim brodom i posadom.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

BONUS

MP4 DOWNLOAD

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin