Sam u kući 5

Naslov izvornika: Home Alone: The Holiday Heist
Redatelj: Peter Hewitt
Scenarist: Aaron Ginsburg, Wade McIntyre
Glavne uloge: Christian Martyn, Jodelle Ferland, Ellie Harvie, Malcolm McDowell, Debi Mazar, Eddie Steeples, Edward Asner
Glazba: David Kitay
Distributer: Fox Television Studios
Godina izdanja: 2012.
Trajanje: 98′
Država: SAD, Kanada
Jezik: engleski

IMDb

 

 

 

home-alone-5-full-movie-39

Kud god otišli za Božić, nema mira. Baxterovi se sele iz Kalifornije u Maine. U novom domu desetogodišnji Finn Baxter (Christian Martyn) uživa igrati videoigrice, dok njegova starija sestra Alexis (Jodelle Ferland) ne ispušta telefon iz ruku. Njihov otac Curtis (Doug Murray) i majka Catherine (Ellie Harvie) žele da im se sin druži s vršnjacima pa se Finn sprijatelji sa susjedom Masonom (Peter Dacunha), koji Finna uvjerava da duh gangstera Gravana opsjeda novi dom Baxterovih.

Peti, posljednji dio ove uspješne franšize drugi je film koji nas ne vodi u dom Macallister obitelji te prvi čija se radnja ne događa u Chicagu. Uz brojne posvete originalu, ovog puta družimo se s obitelji Baxter. I dok najmlađi član obitelji pokušava postaviti stupicu duhu, upoznajemo se s negativcima koji čine dobro poznati Eddie Steeples, Debi Mazar i najveća zvijezda filma, kultni Malcolm McDowell. Mladi Christian Martyn pokazao se kao pravi izbor za vodeću ulogu Finna, a nama je preostalo samo da se dobro zabavimo dok lopovi upadaju u zamke koje im je postavio snalažljivi klinac.

 

MP4 DOWNLOAD

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin