LZN DVD 02

Naslov originala: Lud, zbunjen, normalan
Format humoristična serija
Autor Feđa Isović
Glumci: Mustafa Nadarević. Senad Bašić, Moamer Kasumović, Jasna Žalica, Gordana Boban
Država podrijetla: BIH
Broj epizoda: 144 (kraj serije)
Produkcija
Trajanje epizode: 20-40 min
Emitiranje
TV kuća: FTV, Nova TV, RTS
U Hrvatskoj: Nova
TV Emitiranje: 2. rujna 2007. – 7. travnja 2013.

IMDb

 

LZN1

 

 

Epizoda 005 – Stara slika

U susjedstvo Fazlinovića doseljava zgodna gospođa Spomenka Vihorec (Milena Dravić), što Izetovom (Mustafa Nadarević) oku nije moglo promaći. U želji da joj udvara, poziva je na kavu i daruje joj staru obiteljsku sliku, koju je Faruk (Senad Bašić) namjeravao prodati vjerujući da vrijedi silno bogatstvo. Očajan što mu je propala još jedna prilika da se dočepa novca, Faruk provaljuje u Spomenkin stan, ali tu ga čeka neugodno iznenađenje. Dok Izet zadovoljno trlja ruke zbog dobro odrađenog kupoprodajnog transfera i broji hrpu novca, Faruk lista oglase tražeći auto.

 

 

Epizoda 006 – Kupoprodaja slike i folcike

Dok Izet zadovoljno trlja ruke zbog dobro odrađenog kupoprodajnog transfera i broji hrpu novca, Faruk (Senad Bašić) lista oglase tražeći auto. Kao posrednika u ovom poslu 16 angažira rođaka Samira, ne sluteći što ga čeka.

 

 

Epizoda 007 – Stezanje kajša

Izet (Mustafa Nadarević) uvodi rigorozne mjere restrikcije u kući. Damir (Moamer Kasumović) se zapošljava u San Remu, a Šefika ide na minimalac. Svi su nezadovoljni. Akord je u velikoj besparici. Faruk (Senad Bašić) je prisiljen otpustiti Dinu. Međutim, Dino (Milan Pavlović), preko noći postaje beskućnik i useljava se u studio, a nedugo zatim i u stan Fazlinovića.

 

 

Epizoda 008 – Brontijev identitet

Faruk gubi svoj identitet i postaje Francesco Broti, slikar iz Italije. Ukućani se uzalud trude dozvati sebi, a Izet (Mustafa Nadarević) u pomoć poziva starog prijatelja, doktora Điđimilovića.

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin