LZN DVD 01

Naslov originala: Lud, zbunjen, normalan
Format humoristična serija
Autor Feđa Isović
Glumci: Mustafa Nadarević. Senad Bašić, Moamer Kasumović, Jasna Žalica, Gordana Boban
Država podrijetla: BIH
Broj epizoda: 144 (kraj serije)
Produkcija
Trajanje epizode: 20-40 min
Emitiranje
TV kuća: FTV, Nova TV, RTS
U Hrvatskoj: Nova
TV Emitiranje: 2. rujna 2007. – 7. travnja 2013.

IMDb

LZN1

 

 

 

Epizoda 001 – Opća zabuna

U obitelji Fazlinović nastaje totalna pomutnja kada djed Izet (Mustafa Nadarević) iz unukove torbe izvuče promiskuitetnu video-kasetu, koja je tu dospjela greškom djelatnice u videoteci. U studio Akord dolazi folk zvijezda Nagib (Zlatan Zuhrić) sa željom da snimi novi album.

Epizoda 002 – Crni fond

U pokušaju da obogati kućni budžet, Izet (Mustafa Nadarević) tajno daje oglas da iznajmljuje sobu s kupaonicom. Faruk (Senad Bašić) se svim silama bori protiv toga, sve dok na vrata Fazlinovića ne pokuca šarmantna studentica iz provincije. U studiju Akord vlada uzbuđenje i iščekivanje, jer dolazi Severina. Međutim, kada tonac Dino (Milan Pavlović), debeo, nezgrapan i uvijek gladan, prolije sok po mikseti, sve nade padaju u vodu, a Faruk radi sve kako bi nabavio novu opremu.

Epizoda 003 – Narkomanska posla

Izet (Mustafa Nadarević) je u novom iskušenju, jer pokušava prestati pušiti što mu teško polazi za rukom. Kada u očajničkoj potrazi za cigaretom slučajno zapali joint, svi u kući su zatečeni njegovim čudnim ponašanjem. Ivana nema sreće u ljubavi i zbog toga je nesretna. U namjeri da joj pomogne, Faruk (Senad Bašić) joj namješta rođaka Samira, ali susret završava katastrofom.

Epizoda 004 – Problemi sa stolicom

Ivanu i dalje prate problemi. Sumnja da je trudna i povjerava se Faruku (Senad Bašić), ali ne želi da to itko sazna. Međutim, u kafiću San Remo ništa ne može ostati tajna. Dino (Milan Pavlović), sve pogrešno shvaća i u kafiću nastaje potpuna zbrka. Izet ima problema sa stolicom, a Šefika mu kuha čudotvornu juhu od sušene kamilice i ribanih jabuka.

Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin