Sezona 2 DVD 4

Format: fantazija
Autor: David Benioff, D. B. Weiss
Roman: George R. R. Martin
Glumci: Sean Bean, Mark Addy, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Iain Glen, Aidan Gillen, Harry Lloyd, Kit Harington, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Isaac Hempstead Wright, Jack Gleeson, Rory McCann, Peter Dinklage, Jason Momoa
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj sezona 7
Broj epizoda: 70
Trajanje epizoda: 60′
Distributer: HBO
Godina izdanja: 2011. –

IMDb

 

 

 

Temeljena na izuzetno uspješnoj seri knjiganaslova Pjesma leda i vatre autora Georgea R. R. Martina, ova napeta nova drama HBO-a smještena je u svijet gdje se ljeto proteže sesetljećima, a zima može trajati cijelu vječnost. Od intrigantnog juga i divljih istočnih zemalja, pa sve do zamrznutog sjevera i drevnog Zida koji štiti od misterioznih mračnih sila, snažne obitelji Sedam Kraljevstava nalaze se u bitci za Prijestolje. Ovo je priča o licemjerstvu i izdaji, plemstvu i časti, osvajanju i trijumfu. U Igri prijestolja ili pobjediš ili umreš.

Epizoda 7 – ČOVJEK BEZ ČASTI

Jaime se susreće s dalekim rođakom. Dany prima poziv u Kuću Neumrlih. Theon predvodi potragu. Jon gubi put u divljini. Cersei savjetuje Sansu.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

Epizoda 8 – KRALJEVIĆ OŠTROZIMLJA

U Oštrozimlju Theon prima posjetitelja i gospodari utvrdom. Arya od Jaquena traži ispunjenje posljednjeg zahtjeva, ali njega ljuti način na koji Arya to traži. Robba izdaju. Tyrion i Varys nalaze zajednički jezik. Dany se oglušuje na Jorahov savjet. Stannis i Davos bliže se svom odredištu, a Davosu se nudi nagrada.

MP4 DOWNLOAD

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin