Sezona 2 DVD 3

Naslov izvornika: Game of Thrones
Format: fantazija
Autor: David Benioff, D. B. Weiss
Roman: George R. R. Martin
Glumci: Sean Bean, Mark Addy, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Iain Glen, Aidan Gillen, Harry Lloyd, Kit Harington, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Isaac Hempstead Wright, Jack Gleeson, Rory McCann, Peter Dinklage, Jason Momoa
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj sezona 7
Broj epizoda: 70
Trajanje epizoda: 60′
Distributer: HBO
Godina izdanja: 2011. –

IMDb

 

 

 

Temeljena na izuzetno uspješnoj seri knjiganaslova Pjesma leda i vatre autora Georgea R. R. Martina, ova napeta nova drama HBO-a smještena je u svijet gdje se ljeto proteže sesetljećima, a zima može trajati cijelu vječnost. Od intrigantnog juga i divljih istočnih zemalja, pa sve do zamrznutog sjevera i drevnog Zida koji štiti od misterioznih mračnih sila, snažne obitelji Sedam Kraljevstava nalaze se u bitci za Prijestolje. Ovo je priča o licemjerstvu i izdaji, plemstvu i časti, osvajanju i trijumfu. U Igri prijestolja ili pobjediš ili umreš.

Epizoda 5 – DUH HARRENHALA

Nakon što je borba za vlast među braćom Baratheon napokon okončana, Catelyn se daje u bijeg, a Maloprsti poduzima određene korake. U Kraljevom Pristanu Tyrionova uhoda upozorava ga na Joffeyjev loš plan obrane i na neobično tajno oružje. Theon plovi prema Kamenoj obali kako bi dokazao da je dostojan zvati se Željeznim čovjekom. U Harrenhalu, Aryji se zaklinje Jaquen H’ghar, jedan od trojice zarobljenika koje je ona spasila od Zlatoskutih. Noćna straža pristiže do drevne utvrde koju nazivaju Šaka prvih ljudi. Ondje se nadaju da će barem donekle zaustaviti napad vojske Divljaka.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

 

Epizoda 6 – STARI I NOVI BOZI

Theon odigrava majstorski potez. Lannisteri iz Kraljevog Pristana u zadnji tren šalju kraljevnu Myrcellu na sigurno. Arya se suočava s neočekivanim gostom. Dany zaklinje se da će uzeti ono što je njezino. Robb i Catelyn primaju izuzetno važne vijesti. Qhorin daje Jonu priliku da se iskaže.

MP4 DOWNLOAD

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin