Sezona 2 DVD 2

Naslov izvornika: Game of Thrones
Format: fantazija
Autor: David Benioff, D. B. Weiss
Roman: George R. R. Martin
Glumci: Sean Bean, Mark Addy, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Iain Glen, Aidan Gillen, Harry Lloyd, Kit Harington, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Isaac Hempstead Wright, Jack Gleeson, Rory McCann, Peter Dinklage, Jason Momoa
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj sezona 7
Broj epizoda: 70
Trajanje epizoda: 60′
Distributer: HBO
Godina izdanja: 2011. –

IMDb

 

 

 

Temeljena na izuzetno uspješnoj seri knjiganaslova Pjesma leda i vatre autora Georgea R. R. Martina, ova napeta nova drama HBO-a smještena je u svijet gdje se ljeto proteže sesetljećima, a zima može trajati cijelu vječnost. Od intrigantnog juga i divljih istočnih zemalja, pa sve do zamrznutog sjevera i drevnog Zida koji štiti od misterioznih mračnih sila, snažne obitelji Sedam Kraljevstava nalaze se u bitci za Prijestolje. Ovo je priča o licemjerstvu i izdaji, plemstvu i časti, osvajanju i trijumfu. U Igri prijestolja ili pobjediš ili umreš.

Epizoda 3 – ŠTO JE MRTVO NIKAD NE UMIRE

U Crvenoj utvrdi Tyrion kuje planove o tri saveza obećavajući brak. Catelyn pristiže u Olujne zemlje kako bi i ona sklopila savez. Ali kralj Renly, njegova nova žena Margaery i njezin brat Loras Tyrell imaju druge planove. U Zimogoru, Luwin pokušava odgonetnuti Branove snove.

mp4download_icon_0-e1414714046821

 

 

 

Epizoda 4 – VRT KOSTIJU

Joffrey kažnjava Sansu zbog Robbovih pobjeda dok se Tyrion i Bron iz sve snage trse ublažiti kraljevu okrutnost. Catelyn preklinje Stannisa i Renlyja da se odreknu svojih zahtjeva i ujedine se protiv Lannistera. Dany i njezin iscrpljeni khalasar stižu pred dveri Quartha, bogatog grada utvrđenog snažnim zidinama, a tamo ih dočekuju njegovi gospodari. Tyrion uspijeva pridobiti kraljičinog ljubavnika da je uhodi. Aryu i Gendryja odvode u Harrenhal gdje su prepušteni na milost i nemilost Gregora Cleganea – Gore. Davos se mora vratiti svom starom zanatu kako bi prokrijumčario Melisandre u tajni zaljev.

mp4download_icon_0-e1414714046821

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin