Sezona 2 DVD 1

Naslov izvornika: Game of Thrones
Format: fantazija
Autor: David Benioff, D. B. Weiss
Roman: George R. R. Martin
Glumci: Sean Bean, Mark Addy, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Iain Glen, Aidan Gillen, Harry Lloyd, Kit Harington, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Isaac Hempstead Wright, Jack Gleeson, Rory McCann, Peter Dinklage, Jason Momoa
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj sezona 7
Broj epizoda: 70
Trajanje epizoda: 60′
Distributer: HBO
Godina izdanja: 2011. –

IMDb

 

 

 

Temeljena na izuzetno uspješnoj seri knjiganaslova Pjesma leda i vatre autora Georgea R. R. Martina, ova napeta nova drama HBO-a smještena je u svijet gdje se ljeto proteže sesetljećima, a zima može trajati cijelu vječnost. Od intrigantnog juga i divljih istočnih zemalja, pa sve do zamrznutog sjevera i drevnog Zida koji štiti od misterioznih mračnih sila, snažne obitelji Sedam Kraljevstava nalaze se u bitci za Prijestolje. Ovo je priča o licemjerstvu i izdaji, plemstvu i časti, osvajanju i trijumfu. U Igri prijestolja ili pobjediš ili umreš.

Epizoda 1 – SJEVER PAMTI

Dok Robb Stark i njegova sjevernjačka vojska nastavljaju rat protiv Lannistera, Tyrion pristiže u Kraljev Pristan kako bi savjetovao Joffreyja i ublažio kraljevo divljanje. Na otoku Zmajokamen, Stannis Baratheon kuje plan o invaziji kako bi zadobio prijestolje svog pokojnoga brata. Udružio se s vatrenom Melisandre, neobičnom svećenicom još neobičnijeg boga. Onkraj mora, Daenerys, njezina tri mlada zmaja i khalasar prelaze Crvenu pustinju u potrazi za saveznicima ili vodom. Na Sjeveru, Bran stoluje u Zimogoru koji je izgubio na moći, dočim onkraj Zida, Jon Snijeg i Noćna straža moraju konačiti s lukavom i opasnom divljakušom.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

 

Epizoda 2 – NOĆNE ZEMLJE

Nakon krvavog pokolja u prijestolnici, Tyrion kori Cersei jer je izazvala bijes kraljevskih podanika. Na putu prema Sjeveru Arya se povjeri Gendryju, novaku Noćne straže. Kako im zalihe sve brže ponestaju, Danyjini izviđači vraćaju se iz izvidnice. Nakon što je devet godina proveo kao štićenik Starkovih, Theon Greyjoy ponovno se susreće s ocem Balonom, koji želi ponovno osnovati drevno kraljevstvo Željeznog otočja. Davos u službu uzima gusara Salladhora Saana. On se pridružuje Stannisu i Melisandre u pomorskoj opsadi Kraljevog Pristana.

MP4 DOWNLOAD

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin