Sezona 1 DVD 5

Naslov izvornika: Game of Thrones
Format: fantazija
Autor: David Benioff, D. B. Weiss
Roman: George R. R. Martin
Glumci: Sean Bean, Mark Addy, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Iain Glen, Aidan Gillen, Harry Lloyd, Kit Harington, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Isaac Hempstead Wright, Jack Gleeson, Rory McCann, Peter Dinklage, Jason Momoa
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj sezona 7
Broj epizoda: 70
Trajanje epizoda: 60′
Distributer: HBO
Godina izdanja: 2011. –

IMDb

 

 

 
Temeljena na izuzetno uspješnoj seri knjiganaslova Pjesma leda i vatre autora Georgea R. R. Martina, ova napeta nova drama HBO-a smještena je u svijet gdje se ljeto proteže sesetljećima, a zima može trajati cijelu vječnost. Od intrigantnog juga i divljih istočnih zemalja, pa sve do zamrznutog sjevera i drevnog Zida koji štiti od misterioznih mračnih sila, snažne obitelji Sedam Kraljevstava nalaze se u bitci za Prijestolje. Ovo je priča o licemjerstvu i izdaji, plemstvu i časti, osvajanju i trijumfu. U Igri prijestolja ili pobjediš ili umreš.

Epizoda 9 – BAELOR

Sansin je život u opasnosti i Ned donosi sudbonosnu odluku. Catelyn sklopi neugodan dogovor s Walderom Freyom. Tyrion nađe ljubavnicu i otac ga prisili da se bori na prvoj liniji. Robb postiže svoju prvu veliku pobjedu i uhvati vrijednog zarobljenika. Jon je nagrađen za junaštvo i otkriva mračnu tajnu o Aemonu. Drogova rana sve je gore, a Dany prkosi Qothu i daje povjerenje porobljenoj vještici Mirri Maz Duur.

mp4download_icon_0-e1414714046821

 

 

 
Epizoda 10 VATRA I KRV

Tragična vijest širi se kroz Sedam kraljevstava, a Bran i Rickon sanjaju isti proročki san. Catelyn ispituje Jaimea o sinovu padu, a Robbova sudbina mijenja se zauvijek. Nakon iznenadne očeve odluke Tyrion kreće na jug. Za to vrijeme Arya preuzima novi identitet u pokušaju bijega iz Kraljeva Pristana, a Sansu maltretira Joffrey. Kod Zida Jon je prisiljen birati između Noćne straže i obitelji koju je ostavio. Dany plaća užasnu cijenu svoje ljubavi, no nalazi novu nadu.

mp4download_icon_0-e1414714046821

Kraj 1. sezone

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin