Sezona 1 DVD 4

Naslov izvornika: Game of Thrones
Format: fantazija
Autor: David Benioff, D. B. Weiss
Roman: George R. R. Martin
Glumci: Sean Bean, Mark Addy, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Iain Glen, Aidan Gillen, Harry Lloyd, Kit Harington, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Isaac Hempstead Wright, Jack Gleeson, Rory McCann, Peter Dinklage, Jason Momoa
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj sezona 7
Broj epizoda: 70
Trajanje epizoda: 60′
Distributer: HBO
Godina izdanja: 2011. –

IMDb
 

 

 

Temeljena na izuzetno uspješnoj seri knjiganaslova Pjesma leda i vatre autora Georgea R. R. Martina, ova napeta nova drama HBO-a smještena je u svijet gdje se ljeto proteže sesetljećima, a zima može trajati cijelu vječnost. Od intrigantnog juga i divljih istočnih zemalja, pa sve do zamrznutog sjevera i drevnog Zida koji štiti od misterioznih mračnih sila, snažne obitelji Sedam Kraljevstava nalaze se u bitci za Prijestolje. Ovo je priča o licemjerstvu i izdaji, plemstvu i časti, osvajanju i trijumfu. U Igri prijestolja ili pobjediš ili umreš.

Epizoda 7 POBJEDI ILI UMRI

Dok traju pripreme za bitku, Tywin pritišće Jaimea da bude “muškarac kakav bi trebao biti”, objasnivši da je na kocki budućnost kuće Lannister. Ned suočava Cersei s tajnama koje su ubile Jona Arryna. Razmišljajući o sudbini nestalog Benjena, Jon daje zavjet Noćnoj straži, iako ne za zadatak koji je priželjkivao. Nakon što Ser Jorah spasi Daenerys od izdaje, bijesni Drogo zaklinje se da će povesti Dothrakije gdje dosad još nisu bili. Ozlijeđeni Robert potrudi se osigurati red u Kraljevom Pristanu.

 

 

 

Epizoda 8 ŠILJATI VRH

Nakon što je Ned zarobljen, Nyrio i Arya sukobljavaju se s čuvarima Lannistera dok Cersei manipulacijom dovede Sansu do ruba. Robb okuplja saveznike svoga oca sa sjevera za borbu protiv Tywina Lannistera i kreće na jug u rat. Tyrion sklapa klimav savez s brdskim plemenima i ponovno se ujedinjuje s ocem. Jon u bijesu napadne Thornea i bori se s tajanstvenim napadačem iza Zida. Nakon što su Dothraki poharali jedno mirno selo, Dany je prisiljena pomiriti svoje želje da osvoji Zapadne zemlje s Drogovim divljaštvom.

MP4 DOWNLOAD

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin