Sezona 1 DVD 3

Naslov izvornika: Game of Thrones
Format: fantazija
Autor: David Benioff, D. B. Weiss
Roman: George R. R. Martin
Glumci: Sean Bean, Mark Addy, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Iain Glen, Aidan Gillen, Harry Lloyd, Kit Harington, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Isaac Hempstead Wright, Jack Gleeson, Rory McCann, Peter Dinklage, Jason Momoa
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj sezona 7
Broj epizoda: 70
Trajanje epizoda: 60′
Distributer: HBO
Godina izdanja: 2011. –

IMDb

 

 

 

Temeljena na izuzetno uspješnoj seri knjiganaslova Pjesma leda i vatre autora Georgea R. R. Martina, ova napeta nova drama HBO-a smještena je u svijet gdje se ljeto proteže sesetljećima, a zima može trajati cijelu vječnost. Od intrigantnog juga i divljih istočnih zemalja, pa sve do zamrznutog sjevera i drevnog Zida koji štiti od misterioznih mračnih sila, snažne obitelji Sedam Kraljevstava nalaze se u bitci za Prijestolje. Ovo je priča o licemjerstvu i izdaji, plemstvu i časti, osvajanju i trijumfu. U Igri prijestolja ili pobjediš ili umreš.

Epizoda 5 VUK I LAV

Razjaren viješću o Daenerysinom savezu s Dothrakima, Robert naredi preventivni udar na Targaryene, što naruši njegov odnos s Nedom. Zatočeni Tyrion pomogne Catelyn, no u Eyrieu ga njezina sestra Lysa, udovica Johna Arryna, hladno dočeka. Sansu očara zgodni Ser Loras Tyrell, Vitez Cvijeća. Arya slučajno čuje da se sprema urota protiv njezina oca.

 

 

 

Epizoda 6 ZLATNA KRUNA

Ponovno imenovan kraljevom desnicom, Ned ga mijenja na prijestolju dok je Robert u lovu. Ned izdaje proglas koji bi mogao imati dalekosežne posljedice u svih Sedam kraljevstava. U Eyrieu, Tyrion priznaje svoje “zločine” i zahtijeva da ga Lysa testira kroz borbu. Joffrey se ispriča Sansi; Viserys od Droga dobiva konačnu isplatu za to što mu je dao Daenerys.

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin