Sezona 1 DVD 2

Naslov izvornika: Game of Thrones
Format: fantazija
Autor: David Benioff, D. B. Weiss
Roman: George R. R. Martin
Glumci: Sean Bean, Mark Addy, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Iain Glen, Aidan Gillen, Harry Lloyd, Kit Harington, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams, Alfie Allen, Isaac Hempstead Wright, Jack Gleeson, Rory McCann, Peter Dinklage, Jason Momoa
Država podrijetla: SAD
Jezik: engleski
Broj sezona 7
Broj epizoda: 70
Trajanje epizoda: 60′
Distributer: HBO
Godina izdanja: 2011. –

IMDb

 

 

 

Temeljena na izuzetno uspješnoj seri knjiganaslova Pjesma leda i vatre autora Georgea R. R. Martina, ova napeta nova drama HBO-a smještena je u svijet gdje se ljeto proteže sesetljećima, a zima može trajati cijelu vječnost. Od intrigantnog juga i divljih istočnih zemalja, pa sve do zamrznutog sjevera i drevnog Zida koji štiti od misterioznih mračnih sila, snažne obitelji Sedam Kraljevstava nalaze se u bitci za Prijestolje. Ovo je priča o licemjerstvu i izdaji, plemstvu i časti, osvajanju i trijumfu. U Igri prijestolja ili pobjediš ili umreš.

Epizoda: 3. GOSPODAR SNOW

Stigavši u Kraljev Pristan nakon dugog puta, Ned je šokiran kad sazna od svojih novih savjetnika za raskalašenost. U Crnom dvorcu Jon Snijeg zadivi Tyriona, na štetu neiskusnijih pridošlica. Sumnjajući da su Lannisteri imali svoje prste u Branovom padu, Catelyn potajno prati svoga muža do Kraljeva Pristana, gdje ju presretne Petyr Baelish “Littlefinger”, mudar dugogodišnji saveznik, vlasnik bordela. Cersei i Jaime razmatraju posljedice Branova oporavka; Arya uči mačevanje. Na putu do grada Vaes Dothrak Daenerys i Viserys se posvađaju.

 

 

 

Epizoda: 4. BOGALJI KOPILAD I SLOMLJENE STVARI

Ned u knjizi traži tragove vezano za smrt svoga prethodnika i otkrije nezakonitog sina kralja Roberta. Robert i njegovi gosti nazoče turniru Nedu u čast. Jon poduzima mjere da zaštiti Sama od daljnjeg zlostavljanja u Crnom dvorcu; frustrirani Viserys sukobi se s Daenerys u Vaes Dothraku; Sansa zamišlja svoju budućnost u ulozi kraljice, dok Arya sanja o sasvim drukčijoj budućnosti. Catelyn okuplja muževe saveznike kako bi dokazala da je u pravu, a Tyrion se nađe na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin