DVD 1

Lice s naslovnice

Iako ih ne poznajemo osobno, većina ljudi zna tko su Ante Gotovina, Severina, Thompson, Željko Kerum, Zdravko Mamić, Milan Bandić i mnogi drugi s estrade, iz svijeta sporta i politike, jer o njima čitamo i slušamo svakodnevno. RTL Televizija će otkriti sve skrivene tajne koje su poznate osobe dosad uspješno čuvale od javnosti u dokumentarnom serijalu “Lice s naslovnice”!

RTL Living predstavlja “Lice s naslovnice”, jedinstveni stvarni prikaz osoba koje svakodnevno gledamo na malim ekranima i o kojima rado čitamo u novinama. Bilo da je riječ o političarima, estradnjacima, sportašima ili kulturnjacima, poznate osobe u većoj ili manjoj mjeri utječu na naš život, oblikuju naš svjetonazor i ukus, zbog njih se radujemo ili tugujemo, ili nas, pak, ljute svojim potezima i odlukama.

“Lice s naslovnice” u svakoj emisiji obrađuje jednu poznatu osobu, stvarajući zaokruženu sliku o njoj kroz svjedočenja njenih prijatelja, braće i sestara, kolega i suradnika, ali i oponenata, i ujedno nas podsjeća da su danas poznati, ugledni ili moćni nekoć također bili djeca, mučili su ih slični tinejdžerski problemi, ali i da su im se u jednome trenutku “poklopile zvijezde”, nakon čega su krenuli putem kojim već neko vrijeme ulaze i u naše domove. Takav način portretiranja poznatih osoba doprinosi objektivnoj slici, koja nikada nije samo crna ili bijela, te demistificiranju fenomene koje portretirane osobe predstavljaju.

U ovom ciklusu od deset emisija obrađujemo lik i djelo generala Ante Gotovine, Severine Vučković, Marka Perkovića Thompsona, Jadranke Kosor, Ruže Tomašić, Miroslava Ćire Blaževića, Zdravka Mamića, Igora Štimca i Milana Bandića, odnosno osoba koje su dosadašnjim, često kontroverznim djelovanjem pokazale da nisu tek instant zvijezde i političari za jednokratnu upotrebu.

01 – IGOR ŠTIMAC

Koliko zapravo znate o Igoru Štimcu? Iako je neprekidno u medijima i svi misle da o njemu, o njegovoj karijeri, ljubavi, skandalima – sve znaju, “Lice s naslovnice” uvjerit će vas u suprotno! Razotkrivanje Igora Štimca nikako ne propustite ove nedjelje u novoj dokumentarnoj seriji RTL-a!

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

02 – ANTE GOTOVINA 1. dio

U novoj epizodi “Lica s naslovnice”, obitelj, prijatelji i suradnici pričat će o umirovljenom generalu Anti Gotovini.

Tako će nakon 14 godina šutnje brat slavnog generala, Bore, stati pred kameru RTL Televizije i otkriti mnoge stvari za koje gledatelji nisu znali – da je kao dijete morao iskopati grob, da je već sa 16 godina razmišljao kako otići iz Hrvatske zbog loše financijske situacije u obitelji te da je još kao dijete želio pristupiti Legiji stranaca.

Brat Bore ispričat će mnoge zanimljive anegdote iz njihove mladosti. Ipak, najteže mu je palo što brata nije vidio 23 godine, a ispričat će i priču o njihovom ponovnom susretu nakon toliko vremena izbivanja iz Hrvatske.

O umirovljenom generalu pričat će i njegovi vojni kolege, kao što su Miljenko Filipović, umirovljeni general HV-a, Ivica Luković, umirovljeni časnik, ali i novinar Ivica Marijačić te Vesna Škare Ožbolt.

Svi oni ispričali su o Anti Gotovini priče koju su s njim proživjeli, a mnoge od njih iznenadit će, pa i šokirati gledatelje. Jedna od takvih zasigurno je priča o njegovom odlasku u Legiju stranaca, kao i bijegu iz Hrvatske i povratku nazad.

 

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

03 – ANTE GOTOVINA 2. dio

U drugom nastavku o generalu Gotovini, Ante Kotromanović, ministar obrane RH i generalov suborac i prijatelj, odvjetnik Luka Mišetić, prijatelji Željko Dilber i Milan Mandić te drugi govorit će o Antinoj haškoj optužnici, tužiteljici Carli Del Ponte, tzv. francuskom kriminalnom dosjeu iz 2004., uhićenju na Tenerifima i haškom suđenju, kao i stvaranju lika heroja Domovinskog rata, političkim bodovima bivše vlade RH te Antinom povratku korijenima i starim poslovnim planovima s lovom na tune.

MP4 DOWNLOAD

Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin