2006. Pokojni

Naslov originala: The Departed
Žanr: krimi, drama
Trajanje: 150′
Godina izdanja: 2006.
Zemlja: SAD
Izdavač/Distributer: Warner Bros.
Uloge: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Ray Winstone, Vera Farmiga, Anthony Anderson, Alec Baldwin, Gerard McSorley, David O’Hara, James Badge Dale, Kristen Dalton
Režija: Martin Scorsese
Scenario: William Monahan, Siu Fai Mak
Producent/i: Brad Grey, Martin Scorsese, Jennifer Aniston, Brad Pitt

 

 

 

Mladi policajac Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) odrastao je okružen zločinom. To ga čini savršenom ‘krticom’, pravim čovjekom za infiltraciju u mafiju koju vodi Frank Costello (Jack Nicholson). njegov je posao da osvoji Costellovo povjerenje i onda pomogne svojim nadređenima u policiji (Mark Wahlberg i Martin Sheen9 da Costella privedu pravdi. U međuvremenu, policajac Colin Sullivan (Matt Damon) dobro je poznati član policijskih snaga. Nitko niti ne sumnja da je upravo on Costellova ‘krtica’.
Presretanje i dodirivanje njihovih tajnih života, te neminovan eksplozivan sudar koji slijedi čine žestoku srž naširoko priznatog filma Pokojni. Režirao ga je slavni Martin Scorsese, vodeći zvjezdanu glumačku ekipu kroz grčevitu priču o zločinu i njegovim posljedicama. Riječ je o pravom žestokom filmu od kojeg nećete moći odvojiti oči: kao da zurite u oči kriminalca – ili policajca – koji je u vas uperio pištolj.

MP4 DOWNLOAD

 

2005. Fatalna nesreća 2007. Nema zemlje za starce
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin