Plan igre

Naslov originala: The Game Plan
Redatelj: Andy Fickman
Producenti: Mark Ciardi, Gordon Gray
Scenario: Nichole Millard, Kathryn Price, Audrey Wells
Uloge: Dwayne Johnson, Madison Pettis, Kyra Sedgwick, Roselyn Sanchez, Morris Chestnut, Hayes MacArthur, Brian J. White, Paige Turco, Jamal Duff
Glazba: Nathan Wang
Snimatelj: Greg Gardiner
Montaža: Michael Jablow
Distributer: Walt Disney Pictures
Godina izdanja: 2007
Trajanje: 112′
Država: SAD
Jezik: engleski

IMDb

 

 

 

The_Game_Plan_R4-[cdcovers_cc]-front

Joe Kingman (Dwayne Johnson) je velika ragbi zvijezda, njegov klub igra odlično i na sigurnom je putu za finale, a Joeu ne manjka ni novca ni žena. Iako zagriženi neženja, prije dosta godina Joe je bio u braku koji nije dobro završio i danas je samo blijedo sjećanje. No kada sportaš dozna da iz bračne veze ima sedmogodišnju kći Peyton (Madison Pettis), njegov život se preko noći počne mijenjati.

Disneyeva sportska komedija “Plan igre“ prvenstveno je zabava za čitavu obitelj, koja nudi priču o sportskom talentu na putu prema vrhu, koji glamurozni život zvijezde mijenja za obiteljske vrednote. U glavnoj ulozi gledamo bivšu NHL i hrvačku zvijezdu Dwaynea „The Rock“ Johnsona, koji je u stvarnom životu sportske terene zamijenio za posao pred kamerama. Njegovu kćer glumi slatka Madison Pettis, a u roli Joejeve ambiciozne agentice gledamo Kyreu Sedgwick, u filmu uz koji ćemo se dobro nasmijati i provesti.

MP4 DOWNLOAD

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin