Legenda o medvjedu HR

Naslov originala: Brother Bear
Žanr: animirani
Trajanje: 85′
Godina izdanja: 2003.
Izdavač/Distributer: Walt Disney / Continental film
Glasovi: Joaquin Phoenix, Jeremy Suarez, Jason Raize, Rick Moranis, Dave Thomas
Režija: Aaron Blaise, Robert Walker
Scenario: Steve Bencich, Lorne Cameron
Producent/i: Chuck Williams (II)

 

 

 

Disney nam ponosno predstavlja Legendu o medvjedu, animiranu pustolovinu punu smijeha i topline. S prekrasnim pjesmama u izvedbi Olivera dragojevića, Jelene Radan i New Swing Quarteta ovo je zabava u kojoj će uživati cijela obitelj! Spektakzlarna priča nastala po uzoru na drevne mitove, govori o živahnom dječaku Kenaiu koji je čarolijom pretvoren u medvjeda.
Dječak se, prisiljen gledati svijet tuđim očima čitavo vrijeme pokušava vratiti u ljudski oblik, ali istovremeno počinje shvaćati stvari o životu koje nije znao. U nemogućnosti da komunicira sa svojim bratom, Kenai se upoznaje s Kodom, neukrotivim medvjedićem, s kojim kreće na uzbudljivo putovanje kako bi otkrio sam sebe.
Uz zapanjujuću, očaravajuću animaciju, oni će doživjeti šumu prepunu života, uključujići i urnebesne losove Bobija i Rudija, pitome mamute i ostale životinje!
Legenda postaje stvarnost uz pomoć posebnih dodataka kao što je audio komentar losova, izbačene scene, interaktivne igre i još puno toga! LEGENDA O MEDVJEDU će oduševiti i zabaviti publiku svih uzrasta!

MP4 DOWNLOAD

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin