Bambi 1 Platinum Edition HR

Originalni naslov: Bambi – Platinum edition
Žanr: animirani, obiteljski, drama
Glasovi: Hardie Albright, Stan Alexander, Bobette Audrey, Peter Behn, Thelma Boardman
Režija: David Hand
Scenarij: Larry Morey, Perce Pearce, Felix Salten
Producent/i: Walt Disney
Trajanje: 70′
Godina izdanja: 1942.
Izdavač/Distributer: Walt Disney Pictures / Continental film

IMDb

 

 

 

Superbogato, platinum izdanje klasika animiranog filma pod produkcijskom palicom Walta Disneya. U prvom je planu odrastanje i promjene koje ono donosi.

Na svijet je došao Bambi, lane predodređeno za titulu princa šume. Mladi Bambi ubrzo stječe prve prijatelje na čelu sa plašljivim tvorom Flowerom i živahnim zecom Thumperom. Vrijeme prolazi. Bambi uživa u bezbrižnom životu igrajući se sa prijateljima. Životu ga uče brižna majka i mudra sova.

Bambi stječe prijeko potrebno životno iskustvo u šumi koju polako ali sigurno zahvaćaju promjene. Jedno od težih trenutaka njegovog djetinjstva svakako je smrt majke koja stradava od lovačke puške. Bambi tada postaje svjestan surovosti svijeta u kojem živi te se suočava sa problemom odrastanja.

Na gotovo svakom filmu kojeg posudite u videoteci vidjet ćete, često neopravdani Special edition natpis. Disney svake godine odabere po dva naslova iz svoje filmoteke kojima posveti posebnu pažnju što se odnosi kako na transfer slike i zvuka tako i na dodatke. U kvalitetu Platinum izdanja već smo se imali prilike uvjeriti. Podsjetimo, prestižnu su etiketu nosili naslovi kao što su ‘Snjeguljica i sedam patuljaka’ i ‘Kralj lavova’.

MP4 DOWNLOAD

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin