Aladin HR

Originalni naslov: Aladdin
Žanr: animirani, fantastika, obiteljski
Glasovi: Robin Williams, Scott Weinger, Linda Larkin, Jonathan Freeman, Frank Welker
Režija: Ron Clements, John Musker
Scenarij: Roger Allers, Ron Clements, Ted Elliott
Producent/i: Ron Clements, John Musker
Trajanje: 90′
Godina izdanja: 1992.
Izdavač/Distributer: Walt Disney Home Video / Continental film

IMDb

 

 

 

Priču o Aladdinu i duhu iz svjetiljke svi znamo. Pred nama je prebogato, tzv. Platinasto dvostruko DVD izdanje ovog klasika.

Kako bi posvetio posebnu pozornost svojim animiranim klasicima Disney je oformio posebnu, tzv. Disney Platinum seriju DVD-a. U listopadu svake godine ‘Mickey Mouse’ izdaje jedan od svojih klasika na kojem radi cijeli tim stručnjaka kako bi što bolje upakirao svako od izdanja.

Pratimo Aladina i njegovog vragolastog majmuna Abua koji kreću u misiju spašavanja dražesne princeze Jasmine koju je oteo zli čarobnjak Jafara. Aladinov se život okreće naglavačke u trenutku kada protrlja čarobnu svjetiljku te oslobodi duha koji se obvezuje da će mu ispuniti tri želje.

Nakon premijere sa ‘Snjeguljicom i sedam patuljaka’, te ‘Ljepotice i zvijeri’ i ‘Kralja Lavova’, ‘Alladin’ je četvrti od deset planiranih platinastih naslova. Osim posebno remasterirane slike i zvuka na disku se nalazi doslovno sve što ste ikada poželjeli znati o Aladdinu od dokumentaraca, izbačenih scena, interaktivnih sadržaja, glazbenih brojeva do storyboardsa, brojnih intervjua i sadržaja za najmlađe.

Spomenimo još već uobičajenu sinkronizaciju na hrvatski jezik uz naravno, originalni engleski audio zapis.

MP4 DOWNLOAD

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin