Dawson’s Creek Season 2 DVD 1

Naslov izvornika: Dawson’s Creek
Žanr: Teen drama
Scenarij: Kevin Williamson
Uloge: James Van Der Beek, Michelle Williams, Joshua Jackson, Katie Holmes, Mary-Margaret Humes, John Wesley Shipp, Mary Beth Peil, Nina Repeta, Kerr Smith, Meredith Monroe, Busy Philipps
Naslovna tema: I Don’t Want to Wait by Paula Cole, Run Like Mad by Jann Arden
Glazba: Danny Lux (2. sezona), Stephen Graziano (2. sezona), Mark Mothersbaugh (3. sezona), Adam Fields (većina glazbe), Dennis McCarthy (2. sezona, i završna tema 2. sezone)
Država: SAD
Jezik: engleki
Broj sezona:6
Broj epizoda 127
Trajanje 45′
Distributer: Sony Pictures Television
Početak emitiranja: 20. siječnja 1998 – 14. svibnjaa 2003
TV kanali: The WB, u Hrvatskoj NOVA TV, DOMA TV

 

IMDb

 

 

 

01 The Kiss

Zbog mogućnosti da će provesti godinu dana u Parizu, Joeyjino je prijateljstvo s Dawsonom na prekretnici i sve se promijeni nakon jednog poljupca. Dawson to ispriča Paceyju, a sestra od Joey traži detalje, no svima je neugodno kad čuju da je umro Jenniferin djed. Pacey priredi psinu novoj učenici koja se upravo doselila u Capeside. Andie mu odlučno želi uzvratiti i obeća da će ga upoznati s Christy Livington, djevojkom njegovih snova.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

02 Crossroads

Dawsona su roditelji upozorili na opasnosti koje donosi seksualna aktivnost i on očajnički želi razgovarati o tome te zaboravi na Paceyjev šesnaesti rođendan. Da stvar bude gora – Pacey je upravo pao vozački ispit. Jen, koja pati jer je odbijena, predloži Paceyju da sâm napravi rođendansku proslavu. Jen nađe suosjećajnu sugovornicu u kolegici iz razreda Abby Morgan, a Dawson pročita u Joeyjinu dnevniku nešto što mu nimalo ne laska. Kad Dawson želi o tome razgovarati, Joey shvati da nije poštovao njezinu privatnost.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

03 Alternate Lifestiles

Dawson i Jen dobiju školski zadatak iz gospodarstva i moraju isplanirati kućni budžet za bogati bračni par. U okviru istog zadatka Pacey i Andie se moraju pretvarati da su bračni par iz niže srednje klase koji jedva sastavlja kraj s krajem, a Joey planira budžet samohrane majke s uspješnom karijerom. Iako Dawson uvjerava Joey da se nema zašto brinuti, Abby ohrabruje Jen da iskoristi projekt kako bi ga ponovno osvojila. Mitchell i Gail istjeraju Joey iz spavaće sobe svoga sina i odlazi pomagati Bessie spremati restoran jer dolazi sanitarna inspekcija.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

04 Tamara’s Return

Dawson je zaprepašten kad sazna da je Tamara vlasica zgrade u kojoj bi možda njegov otac uredio novi restoran. Dawson neuspješno pokuša Paceyju reći novosti. Naposljetku Pacey sâm naleti na Tamaru dok se šeće gradom s Andie. Abby nagovara Jen da ide s njom u kupnju. Joey smatra da Dawson ne shvaća ozbiljno njezino novo zanimanje za umjetnost. Andie je zbunjena zbog sve snažnijih osjećaja koje gaji prema Paceyju i traži Dawsonov savjet.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

05 Full Moon Rising

Pacey odluči pozvati Andie na spoj, a Jen pristane izaći s Vincentom. Andie ne želi da Pacey upozna njezinu mamu, a Abby se okomi na Jen kad čuje za njezine planove. Ne znajući da je Abby promatra iz susjedne kuće, točnije s prozora Dawsonove spavaće sobe, a budući da joj baka nije kod kuće, Jen pozve Vincenta na kavu. Andie uhvati panika kad Pacey zbog nesporazuma ode po nju.
Razgovarajući s roditeljima o njihovom klimavom braku, Dawson zahtjeva od njih da pokušaju riješiti svoje probleme prije nego se raziđu. Jen pokušava večer privesti kraju, no Vincent ne želi biti odbijen.U trnutku kad sazna da je njoj samo šesnaest godina,pojavi se baka i on odjuri van. Andie pokušava izbjeći susret Peceyja i svoje majke objašnjavajući mu da je psihički bolesna. Joey i Jack se poljube zbog savjeta nekog stranca nakon što su spriječili incident u restoranu.

MP4 DOWNLOAD

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin