Dawson’s Creek Season 1 DVD 3

Naslov izvornika: Dawson’s Creek
Žanr: Teen drama
Scenarij: Kevin Williamson
Uloge: James Van Der Beek, Michelle Williams, Joshua Jackson, Katie Holmes, Mary-Margaret Humes, John Wesley Shipp, Mary Beth Peil, Nina Repeta, Kerr Smith, Meredith Monroe, Busy Philipps
Naslovna tema: I Don’t Want to Wait by Paula Cole, Run Like Mad by Jann Arden
Glazba: Danny Lux (2. sezona), Stephen Graziano (2. sezona), Mark Mothersbaugh (3. sezona), Adam Fields (većina glazbe), Dennis McCarthy (2. sezona, i završna tema 2. sezone)
Država: SAD
Jezik: engleki
Broj sezona:6
Broj epizoda 127
Trajanje 45′
Distributer: Sony Pictures Television
Početak emitiranja: 20. siječnja 1998 – 14. svibnjaa 2003
TV kanali: The WB, u Hrvatskoj NOVA TV, DOMA TV

IMDb

 

 

 

10 Double Date

Jenin bivši dečko Billy odluči još neko vrijeme ostati u Capesideu i ponudi odbačenom Dawsonu da izađu u noćni klub u Providenceu kako bi mu popravio raspoloženje. No Billy Jen dâ naslutiti da vodi Dawsona i Paceyja prostitutkama. Na trajektu za Providence Dawson odluči dokazati da ima vragolastu crtu i Paceyju i Billyju predloži psinu kojom bi kaznili par neposlušnih putnika. Joey u međuvremenu odbija udvaranje poznatog ragbijaša Warrena Garyja i zaprepasti se kad čuje da on svima govori kako su se seksali. Jen joj savjetuje da svima kaže da je trudna te da mu se tako osveti. Dawson zbog Billyja želi u noćnome klubu naći curu i upozna privlačnu, stariju studenticu filmske akademije. Nakon što Billy pokuša sve kako bi mu je preoteo, Nina predloži da se ona i Dawson povuku na neko mirnije mjesto. Joey mora slušati nepoželjne savjete o trudnoći, a na Warrena se okomi cijela škola. Joey želi skončati cijelu priču, no Jen je nagovara da nastavi kažnjavati Warrena za njegovu podlu laž.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

11 The Scare

Po Capesideu kruži priča da će grad poharati serijski ubojica. Dawson se priprema za godišnju proslavu petka 13-og. Jen neće biti na zabavi jer ide na sudar s Cliffom, no ipak se uzruja kad Dawson prestraši Paceyja i Joey, ali ne i nju. Kad počne dobivati prijeteće pozive, Jen je sigurna da je to zove Dawson. Dok kupuju namirnice za zabavu, Pacey i Dawson načuju svađu kupaca u dućanu – Ursule i njezina dečka Eddieja. Nakon što ponudi da će uzeti nešto vina i za Paceyja, Ursula dođe u njihov auto dok Joey pokazuje put nekom strancu. Dawson je kod kuće s Ursulom i prijateljima i iznenadi se kad Cliff na zabavu dovede Jen. Ursula kaže da bi ona mogla biti serijski ubojica o kojem su toliko slušali i svi se uznemire kad se neočekivano ugase svjetla. Dok Dawson i Ursula provjeravaju osigurače, Pacey i ostali sumnjaju da je njihov domaćin odgovoran za ovo iznenadno zamračenje. Društvo zato Dawsonu i Ursuli priredi strašnu psinu.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

12 Beauty Contest

Dva tjedna nakon prekida Jen predloži Dawsonu da budu samo prijatelji. On odluči pokušati i Jen mu kaže da će vikend provesti s Cliffom pa ih Dawson pozove da izađu s njim i njegovom djevojkom. Budući da tek mora naći tu djevojku, Dawson pozove Mary Beth. No ne kaže joj da je riječ o dvostrukom udaru i, kad Mary Beth otkrije istinu, Dawson tvrdi da su ondje samo kako bi pomogli Jen. Pacey zbog loših ocjena radi s Joey na zajedničkom školskom zadatku.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

 

13 Decisions

Gail je dobila ponudu da bude u žiriju na Miss Windjammer natjecanju ljepote i unajmi Dawsona da snima događaj za večernje vijesti. Jen se ne želi natjecati, no nagovara na to Joey, jer bi tako mogla osvojiti 5000 dolara koje joj trebaju za koledž. Joey se odluči natjecati usprkos poniženju, a Dawson predloži da se prijavi i Pacey kako bi osvojio novac kojim bi mogao unajmiti vlastiti stan. Pacey se posvađa s kolegicom natjecateljicom Hannom Von Wenning, a Joey se pita zašto joj Jen pomaže.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

KRAJ 1. SEZONE

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin