Dawson’s Creek Season 1 DVD 2

Naslov izvornika: Dawson’s Creek
Žanr: Teen drama
Scenarij: Kevin Williamson
Uloge: James Van Der Beek, Michelle Williams, Joshua Jackson, Katie Holmes, Mary-Margaret Humes, John Wesley Shipp, Mary Beth Peil, Nina Repeta, Kerr Smith, Meredith Monroe, Busy Philipps
Naslovna tema: I Don’t Want to Wait by Paula Cole, Run Like Mad by Jann Arden
Glazba: Danny Lux (2. sezona), Stephen Graziano (2. sezona), Mark Mothersbaugh (3. sezona), Adam Fields (većina glazbe), Dennis McCarthy (2. sezona, i završna tema 2. sezone)
Država: SAD
Jezik: engleki
Broj sezona:6
Broj epizoda 127
Trajanje 45′
Distributer: Sony Pictures Television
Početak emitiranja: 20. siječnja 1998 – 14. svibnjaa 2003
TV kanali: The WB, u Hrvatskoj NOVA TV, DOMA TV

IMDb

 

 

 

05 Hurricane

Dawson i njegova obitelj pripremaju se za orkan. Pacey se nevoljko pridruži starijem bratu Dougu, gradskom zastupniku, dok ovaj provjerava hoće li svi biti na sigurnome kad dođe oluja. Doug samo još više živcira Paceyja kad se počne nabacivati Tamari. Bessie i Bodie ne slažu se oko pitanja trebaju li obrezati dijete. Kad Jen s bakom dođe k Leeryjevima, situacija u kući je napeta jer je Dawson upravo rekao mami da zna za njezinu preljubničku vezu.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

06 Baby

Doug optuži Paceyja da je proširio trač o Tamari, a školski odbor razmišlja kako će postupiti. Pacey tad kaže da je sve to izmislio. Tamara Dougu dâ do znanja da ne odobrava njegovo grubo ponašanje prema mlađemu bratu, zahvali Paceyju što ju je izvukao iz problematične situacije i odluči otići iz grada i prekinuti njihovu vezu. Dok se baka trudi pomoći Bessie da rodi, shvati da sve baš i ne ide kako treba. Dok napeti Joey i Dawson čekaju ispred vrata, baka i Jen pomognu Bessie da izdrži težak porođaj.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

07 Detention

Pacey u zahodu kaže Dawsonu da postoji mogućnost da će izaći s Tamarom na pravi sudar, ali nije svjestan da netko sluša njihov razgovor. Kad bi se to pročulo, postoji opasnost da bi svi doznali za njihovu vezu. Joey govori Paceyju o svome iskustvu – ona je dugo bila predmetom gradskih tračeva. Joey kod kuće zatekne sestru u trudovima. Zbog priča što kruže gradom o njihovoj vezi, Tamara predloži Paceyju da prekinu.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

08 Boyfriend

Nakon što je slušala Dawsona kako se žali zbog nedostatka seksualne aktivnosti s Jen, Joey udari kolegu iz razreda – Granta Bodeana i završi u «subotnjem» pritvoru. Jen je također završila u školskom pritvoru jer se nepristojno izražavala u razredu, a Dawson im se pridruži zbog tučnjave s Paceyjem. U subotu ujutro pojavi se i Pacey i cijelo je društvo na okupu. No svi su veoma razočarani kad saznaju da će im društvo tijekom osmosatne kazne praviti Abby Morgan.

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

09 Road Trip

Dawson joj prizna da ga njihov odnos veoma zbunjuje i Joey ga iznenadi neočekivanim poljupcem. Dawsonovi roditelji pokušavaju ponovno uspostaviti temelje svoje veze, a Dawson mozga o značenju Joeyjina poljupca. Nakon što Billy ode iz grada, U Capesideu se iznenada pojavi Jenin bivši dečko Billy i nagovori je da s njim provede dan, no ne uspije je uvjeriti da nastave vezu.

MP4 DOWNLOAD

 

Prethodni DVD Slijedeći DVD
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin