Ledeno doba 4 – Zemlja se trese HR

Naslov originala: Ice Age: Continental Drift
Redatelj/i: Steve Martino, Mike Thurmeier
Producent/i: John C. Donkin, Lori Forte
Scenario: Michael Berg, Jason Fuchs
Uloge: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Chris Wedge, Peter Dinklage, Queen Latifah, Keke Palmer, Josh Gad, Jennifer Lopez, Seann William Scott, Josh Peck, Wanda Sykes
Glasovi: Edo Majka, Tarik Filipović, Darija Knez, Ljubo Kerekeš
Glazba: John Powell
Snimatelj: Renato Falcão
Montaža: James Palumbo, David Ian Salter
Distributer: 20th Century Fox
Godina izdanja: 1012.
Trajanje: 88′
Država: SAD
Jezik: hrvatski

IMDb

Ice_Age_4__Continental_Drift_2012_R0_CUSTOM-front-www_GetCovers_net_

Scratova luckasta potjera za ukletim žirom pokreće globalne promjene – kontinentalnu kataklizmu zbog koje će Manny, Diego i Sid krenuti u najveću avanturu ikada!

Ponovno susrećemo Scrata u njegovom uobičajenom poslu: zgrabio je žir, stavio ga na pod – i odjednom pukne planina i Zemlja se otvori, razdvajajući se na sedam kontinenata. Scrat juri prema njenoj jezgri, izazivajući velike potrese, nakon čega Manny, Diego i Sid ostanu izolirani od ostatka ekipe.

Dok se Manny bavi roditeljstvom, njegovi najbolji prijatelji Diego i Sid susreću se sa svojim izazovima. Na prvi pogled, Diego djeluje kao da drži sve konce u svojim rukama. Zakleti je neženja i muškarčina, potvrđen u borbi s dinosaurima u prethodnom nastavku serijala. Ali, dogodit će se promjena, Diego će se zaljubiti u ženku sabljastog tigra, Shiru.

Treći član herojskog trojca, Sid, ima obiteljskih problema koji se potpuno razlikuju od Mannyevih. Nakon što ponovno pronađe svoju davno izgubljenu obitelj, oni ga ostave s bakom koju je nemoguće podnositi.

Baka je veliko iznenađenje, ali i najmanji problem trojcu koji završi u rukama gusara koje predvodi zastrašujući orangutan Gutt, – kralj oceana i gusar nad gusarima.

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin