Brzi i žestoki 7

Naslov izvornika: Furious 7
Redatelj: James Wan
Producenti: Neal H. Moritz, Vin Diesel, Michael Fottrell
Scenarij: Chris Morgan
Uloge: , Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Jordana Brewster, Djimon Hounsou, Kurt Russell, Jason Statham
Glazba: Brian Tyler
Snimatelji: Stephen F. Windon, Marc Spicer
Montaža: Christian Wagner, Dylan Highsmith, Kirk Morri, Leigh Folsom Boyd
Distributer: Universal Pictures
Godina izdanja: 2015
Trajanje: 137′
Država: SAD
Jezik: engleski

imdb_icon_

Nemam prijatelje. Imam obitelj.

Upravo su ove riječi okosnica cijelog serijala Brzi i žestoki. Baš kao i likovi u filmu, glumci i filmska ekipa jako su se povezali tijekom snimanja sada već sedmog nastavka. Sve je počelo prije 15 godina i nitko nije mogao predvidjeti dokle će dovesti priča o grupi uličnih trkača u istočnom dijelu Los Angelesa i da će ista postati jedan od najuspješnijih i najpopularnijih filmskih serijala svih vremena. Ipak ovaj sedmi film iz serijala je poseban iz brojnih razloga.
Originalni film inspiriran je člankom u časopisu Vibe koji se dotakao tajnih podzemnih klubova uličnih trkača u istočnom dijelu Los Angelesa, koji su se ujedno bavili i krađama kako bi financirali svoje skupe limene ljubimce. Film je postao hit, a u srcu priče o uličnim trkačima je obitelj i mada se radi o akcijskom serijalu, filmovi su emocionalno nabijeni i dotiču se važnih i dubokih tema.

U sedmom nastavku ekipa će proživjeti najuzbudljiviju avanturu dosad, a sjajnu postavu opet čine Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges i Jordana Brewster, a pridružuju im se i Elsa Pataky i Lucas Black te Jason Statham, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Djimon Hounsou, Ronda Rousey i Tony Jaa.

Tijekom snimanja filma u studenom 2013. dogodila se strašna tragedija i svijet je izgubio dragog oca, sina, brata, prijatelja, suradnika, talentiranog glumca i predanog humanitarca: Paula Walkera.

mp4download_icon_0-e1414714046821

Brzi i žestoki 6
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin