Brzi i žestoki 3 – Tokyo Drift

Naslov izvornika: The Fast and the Furious: Tokyo drift
Redatelj: Justin Lin
Producent: Neal H. Moritz
Scenarij: Chris Morgan, Alfredo Botello
Uloge: Lucas Black, Bow Wow, Sung Kang, Nathalie Kelley
Glazba: Brian Tyler
Snimatelj: Stephen F. Windon
Montaža: Kelly Matsumoto, Dallas Puett, Fred Raskin
Distributer: Universal Pictures
Godina izdanja: 2006.
Trajanje: 104′
Država: SAD
Jezik: engleski
Žanr: akcijski film

imdb_icon_

Srednjoškolac Sean Boswell (Lucas Black) je utrkujući se doživio još jednu u nizu prometnih nezgoda. Zbog niza prekršaja i problema s policijom, majka ga odluči poslati k ocu, mornaričkom časniku koji je stacioniran u Tokiju, Japan.

Pokušavajući se prilagoditi životu u nepoznatoj sredini, Sean upoznaje lijepu Neelu (Nathalie Kelley) i Afroamerikanca Twinkija (Bow Wow) koji ga upoznaje s drifting utrkama. Sean se uskoro sukobljava s Takashijem (Brian Tee), poznatim kao DK (Drift King), nećakom lokalnog šefa yakuze, zbog toga što je razgovarao s Neelom, njegovom curom. DK izaziva Sean na utrku, prilikom čega, Sean nenaviknut na drifting stil, klizanje automobilom, gubi utrku i uništava auto koje mu je posudio DK-ov poslovni partner, Han (Sung Kang).

Sean se zaposli kod Hana kako bi mu isplatio slupani automobil te postaju prijatelji. Han ga odluči naučiti driftanje, budući da je Sean jedini koji se ne boji DK-a. Istodobno, razvija se ljubav između Seana i Neele, što nije promaklo DK-u koji pretuče Seana, zbog čega ga Neela ostavlja. Uskoro dolazi do konfrotacije između Seana i DK-a tijekom koje Han pogiba, a Sean odlučuje pobijediti i poniziti DK-a te ga ocrniti pred očima njegova strica Kamata (Sonny Chiba). Sean predlaže DK-u utrku kojom će odlučiti tko napušta Tokio. U dramatičnoj utrci, Sean uspjeva pobjediti, a poraženog DK-a stric tjera iz Tokija.

Novog Drift Kinga, Seana, pred kraj filma, izaziva na utrku nepoznati vozač za kojeg se ispostavlja da je Dominic Torreto (Vin Diesel).

mp4download_icon_0-e1414714046821

 

Brzi i žestoki 2 Brzi i žestoki 4
 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin