Ni na nebu ni na zemlji

Naslov originala: Up in the Air
Žanr: drama, romansa, crna komedija
Trajanje: 109′
Godina izdanja: 2009.
Zemlja: SAD
Izdavač/Distributer: Paramount Pictures/Blitz
Uloge: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman, Danny McBride
Režija: Jason Reitman
Scenario: Jason Reitman, Sheldon Turner
Producent/i: Tom Pollock, Joe Medjuck, Ted Griffin

 

 

 

Up_In_The_Air_R1-[cdcovers_cc]-front

Duhovita romantična drama u kojoj George Clooney radi kao ‘anđeo smrti’ kojeg zapošljavaju da otpušta ljude, a on samo – skuplja nagradne milje!

Ryan Bingham (George Clooney) je tipični poslovni čovjek koji putuje zrakoplovom od grada do grada, a njegov je posao otpuštanje ljudi. Svoj život Ryan provodi u američkim zračnim lukama, hotelima i iznajmljenim automobilima. Sve što njemu treba stane u jednu putnu torbu na kotačićima. On je elitni korisnik svakog putničkog programa koji nagrađuje svoje korisnike i nadomak je postizanju svog životnog cilja – dosegnuti broj od 10 milijuna nagradnih milja. Međutim, u Ryanovu životu ne postoji ništa uz što je zaista vezan.

Kada njegovo zanimanje pobudi simpatična suputnica (Vera Farniga), Ryanov ga šef (Jason Bateman) pod utjecajem mlade i nadobudne stručnjakinje (Anna Kendrick) obavještava da je došao kraj njegovim putovanjima. Suočen s mogućnošću trajnog ‘prizemljenja’ koje istovremeno djeluje i zastrašujuće i privlačno, Ryan počinje razmišljati o tome kako bi stvarno bilo imati dom…

MP4 DOWNLOAD

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin