Neplanirana ljubav na sjeveru

Naslov izvornika: Christmas Under Wraps
Redateelj: Peter Sullivan
Producent: Barry Barnholtz, Candace Cameron Bure
Scenarij: Jeffrey Schenck, Peter Sullivan
Uloge: Candace Cameron Bure, David O’Donnell, Kendra Mylnechuk, Brian Doyle-Murray, Robert Pine
Glazba: Matthew Janszen
Snimatelj: Theo Angell
Montaža: Sean Olson
Distributer: Hallmark Channel
Godina izdanja: 2014.
Trajanje: 88′
Država: SAD
Jezik: engleski

Romantična komedija o mladoj liječnici koja sve u životu planira, ali joj se dogodi da mimo svakog plana stigne na stažiranje u Garland, mjesto koje čak ni internetska dostava ne može naći.
Lauren Brunell (C. C. Bure) oduvijek je znala što želi: postati izvrsna liječnica i udati se za čovjeka kojega voli. Zato sve radi po planu. Toliko je sigurna u svoje odluke da se za stažiranje prijavila samo na jedan natječaj – uvjerena da će dobiti mjesto. Jednako tako sigurna je da će je baš za ovaj Božić njezin zaručnik zaprositi. Međutim, dan je loše počeo i loše završio: umjesto očekivane prosidbe, zaručnik joj objavljuje da želi prekinuti, a iz bolnice od koje je očekivala potvrdan odgovor stigne pismo u kojemu je, na žalost, odbijaju. Jedino što joj se nudi je mjesto liječnice na Aljasci, u mjestu za koje nikad nije ni čula. Na aerodromu je dočekuje Andy (D. O’Donnell), za kojega će se ispostaviti da je “majstor za sve” u Garlandu: prevozi putnike malim avionom i popravlja sve što se pokvari.
Lauren na svakom koraku čeka iznenađenje: čekaonica je puna pacijenata željnih liječnika, jer je zadnji otišao prije godinu dana; u gradu postoji samo jedna trgovina odjećom; za nemasno mlijeko jedva su čuli… Tu čuđenju nije kraj: Andyjev otac (B. Doyle-Murray), koji neodoljivo podsjeća na Djeda Mraza, zove se Frank Holliday (Blagdan), oko njegove kuće motaju se patuljci, a u dvorištu drži soba koji je uganuo nogu i kojega Lauren, uza sve druge pacijente, mora izliječiti…

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin