Let crnog anđela

Naslov izvornika: Flight of Black Angel
Redatelj: Jonathan Mostow
Producent: Oliver G. Hess, Kevin M. Kallberg
Scenarij: John D. Brancato, Michael Ferris, Jonathan Mostow (priča)
Uloge: Peter Strauss, William O’Leary
Glazba: Richard Marvin
Snimatelj: Lee Redmond
Montaža:Barry Zetlin
Distributer: Showtime
Država: SAD
Jezik: engleski
Godina izdanja: 1991
Trajanje 115′

IMDb

 

 

 

Tijekom još jedne rutinske vježbe, pukovnik Matt Ryan (P. Strauss), zapovjednik skupine vojnih pilota, primjeti da mladi kapetan Eddie Gordon (W. O´Leary), jedan od njegovih najboljih momaka, sve više gubi psihičku i emotivnu stabilnost. Dok u zraku vješto izvodi lupinge i računalnom simulacijom obara svoje kolege Vilinskog Konjica (M. Chong), Buldoga (J. Bossard) i Sokola (M. Gregory), Gordon počne tvrditi da je on onaj odabrani, i želi da ga se zove Crni Anđeo.

Matt zaključi da će Gordonu pomoći odlazak na vikend i proslava rođendana u krugu obitelji. Međutim, unatoč svečarskom ozračju i društvu požrtvovne majke (K. Callan), zahtijevnog oca (B. Rawnsley) i mlađeg brata Bobbyja (R. Eastman), Eddie se tijekom vikenda počne sve više izolirati i vrijeme provoditi usavršavajući streljačku vještinu pomoću novog ciljnika koji mu je poklonio otac.

Tijekom večeri Eddie odjednom ustane, uzme pušku i hladnokrvno ustrijeli oca, majku i brata. Ne potrudivši se ni zametnuti tragove, smjesta krene natrag u bazu i započne s provođenjem svog zagonetnog plana. Od narednice Carter (K. Robillard) zatraži preinake na svom avionu, te da se letjelica opskrbi bojevim streljivom i pravim bombama. Kad narednica to odbije, Gordon ju ubije i pomoću računala izvrši izmjene.

mp4download_icon_0-e1414714046821

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin