Hitler: Rađanje zla

Naslov izvornika: Hitler: The Rise of Evil
Scenarij: John Pielmeier, G. Ross Parker
Redatelj: Christian Duguay
Uloge: Robert Carlyle, Stockard Channing, Peter O’Toole, Peter Stormare, Thomas Sangster, Liev Schreiber
Glazba: Normand Corbeil
Država: Kanada
Jezik: engleski
Producenti: John Ryan, Ed Gernon, Peter Sussman
Montaža: Sylvain Lebel, Stephen R. Myers, Henk Van Eeghen
Snimatelj: Pierre Gill
Trajanje: 179′
Distributer: Alliance Atlantis

IMDb

 

 
Hitler_The_Rise_Of_Evil-[cdcovers_cc]-front

Priča počinje upoznavanjem mladića koji polako razvija psihopatski karakter, nastavlja se njegovim odrastanjem tijekom kojeg se razvija u čovjeka spremnog da iskoristi očajničku potrebu čitave nacije da pronađe vođu za kojim bi krenula. Njegova motivacija je gnjev. Njegov ego ga usmjerava na mračnu stranu. Njegovo ime je Adolf Hitler.
Hitler – rađanje zla

On se bori sa svijetom, za koji vjeruje da mu duguje štošta, uvlačeći Njemačku u mračnu igru koja će dovesti do velike propasti.
Ovaj film bavi se periodom od Hitlerovog djetinstva do stjecanja apsolutne vlasti u Njemačkoj 1934. godine. Obuhvaćen je Hitlerov propali pokušaj da postane umjetnik, njegova frustracija dok gleda kako mu se nova domovina raspada po šavovima u Prvom svjetskom ratu, njegova odlučnost da Njemačku vrati na noge koristeći strahovitu bijedu koja je zemlju zahvatila poslije rata, okorjeli antisemitizam, njegovo hapšenje 1923. godine, objavljivanje zloćudnog djela “Mein Kampf – Moja borba”, rastući nacionalsocijalizam, te fatalna greška koju je napravio senilni njemački kancelar Von Hindbenburg, koji je 1933. godine – u želji da ga neutralizira – Hitleru dodjelio naizgled nebitnu političku funkciju.
Tu je i Hitlerova propala ljubavna afera sa Geli Raubal i dugogodišnja veza sa Evom Braun.

1. dio

MP4 DOWNLOAD

 

 

 

 

2. dio

MP4 DOWNLOAD

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin