Babe

Originalni naslov: Babe
Žanr: komedija, drama, fantastika
Trajanje: 89′
Godina izdanja: 1995.
Zemlja: Australija, SAD
Izdavač/Distributer: Universal Pictures
Uloge: James Cromwell, Magna Szubanski, Zoe Burton, Paul Goddard, Wade Hayward, Brittany Byrnes, Mary Acres
Glasovi: Christine Cavanaugh, Miriam Margolyes, Danny Mann, Hugo Weaving, Miriam Flynn, Russi Taylor, Evelyn Krape, Michael Edward-Stevens, Charles Bartlett, Roscoe Lee Browne
Režija: Chris Noonan
Producent/i: Leslie Oliver, Tamara Nobles, George Miller

IMDb

 

 

 

U prelijepoj australskoj dolini žive farmeri, koji pokušavaju ekonomski opstati i zadržati svoj stari način života.

Na farmu pomalo ekscentričnog farmera Hoggetta, koji živi sa svojom radišnom suprugom, dolazi prase velike jokširske svinje, koje je Hoggett osvojio na nagradnoj igri. Farmom ne upravlja čovjek, već pas, a jutro ne najavljuje pijetao, nego patak.

Čovjekova uloga na farmi jest da postavlja pravila, koja životinje dijele na potrebne, za rad u polju i oko kuće i na manje potrebne, koje završavaju u loncu. Patak Ferdinand je glavni anarhist i punker, pas ovčar Rex je beskompromisni i autoritativni mužjak, a Fly je kujica, kojoj prerano odlaze djeca pa postaje surogat majka Babeu.

Babe najviše sluša Ma, staru i mudru ovcu, a nakon druženja s Rexovom i Flyinom djecom, odlučuje postati ovčarska svinja i Hogget ga prijavi za svjetsko prvenstvo ovčarskih pasa. Tako je Babe naučio da uz pomoć prijatelja, prase može postati što god poželi.

MP4 DOWNLOAD

 

Comments are closed.

Powered by Maribol IMDB Plugin